,,Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz.”

Blog

Parmezán sajt ( gluténmentes, vegán )

Parmezán sajt ( gluténmentes, vegán )

Igazán gyorsan elkészíthető, a parmezán ízére emlékeztető sajtmorzsa.  Elkészítés után rengeteg ételhez, különböző szószokhoz felhasználható.

Hozzávalók:

- 100 gr szeletelt mandula

- 2 evőkanál gluténmentes sörélesztőpehely 

- fél teáskanál só

- 1 teáskanál fokhagymapor

Elkészítés:

A mandulát daráljuk morzsásra, de nem kell sokáig, különben magvaj lesz belőle. Ezután tegyük egy tálba és keverjük össze a többi összetevővel. Zárt dobozban / üvegben tároljuk.

Jó étvágyat!

Hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak!


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom: Használati feltételek

Kapcsolat

E-mail: info@tobbmintvegan.hu
Image