A tészta puha, a gyümölcs ropogós. Készíthetjük meggyel, szilvával vagy barackkal is.
Hozzávalók:
- 5 evőkanál rizsliszt
- 1 csomag gluténmentes sütőpor
- 5 evőkanál őrölt chia mag + 10 evőkanál víz
- 2 és negyed evőkanál édesítő 4:1
- 1 kávéskanál vanília aroma
- 1 dl rizstej
- cseresznye ( vagy meggy, szilva, barack)
Elkészítés:
A chia magot összekeverjük a vízzel és pár percig állni hagyjuk. Addig a többi összetevőt kimérjük, összekeverjük és hozzáadjuk a chia tojást. Margarinozott és lisztezett tepsibe simítjuk a tésztát, majd rászórjuk a magozott cseresznyéket. 200 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Tálaláskor porrá őrölt édesítővel hintjük meg.



Jó étvágyat!
- Bejelentkezés
- Regisztráció

