A téli időszakban nagyon is jól esik egy kis kényeztetés. Persze itt most nem a forró fürdőre gondolok, hanem egy másik örömteli lelki feltöltődésre. Néhány összetevő, pár perc és már kanalazhatjuk is a selymes forró csokinkat, amit természetesen megérdemlünk.
Hozzávalók:
- 4 evőkanál zsírszegény kakaópor
- 400 ml növényi tej
- 3 evőkanál étkezési keményítő
- 2 evőkanál édesítő 4:1
- eper, málna ( elhagyható )
Elkészítés:
Egy lábasban keverjük ki az összetevőket ( a gyümölcsök kivételével ) kézi habverővel, így biztosan csomómentes lesz. Forraljuk fel. Egy pohárba tegyünk pár szem epret, öntsük rá a forró csokit és a tetejét díszítsük málnával.
TIPP: Az összetevőkhöz tehetünk kockázott étcsokoládét, de bánjunk csínján vele, különben pudingot fogunk kapni. Mikor a pohárba kanalazzuk, morzsolhatunk bele cukor - és gluténmentes kekszet, a tetejét díszíthetjük tejszínhabbal, amelyet megszórhatunk kevés fahéjjal.

Egészségetekre!
- Bejelentkezés
- Regisztráció

