Időt spórolhatunk, ha ezt a receptet készítjük, hiszen nem kell a tésztát kifőzni és nem is kell a tűzhely mellett állni folyamatosan. Így, amíg készül az ebédünk, addig más fontos ( vagy kevésbé fontos ) dolgot is elintézhetünk és igazán hatékonyak lehetünk.
Hozzávalók:
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- 6 - 7 db kisebb gomba
- 1 konzerv darabolt paradicsom
- cukormentes paradicsomlé
- 1 tömb bazsalikomos tofu
- őrölt pirospaprika
- bazsalikom
- oregánó
- őrölt bors
- só
- gluténmentes orsó tészta
- medvehagyma vagy petrezselyem zöld a tálaláshoz ( elhagyható )
- kókuszolaj
Elkészítés:
Kevés kókuszolajon pirítsuk meg az apróra kockázott vöröshagymát, szórjuk meg őrölt pirospaprikával, dobjuk rá a kockázott paradicsomot és paprikát, az apróra vágott gombát, morzsoljuk bele a tofut és fűszerezzük. Öntsük fel a paradicsomlével és tegyük bele az orsó tésztát. Amennyiben szükséges öntsünk hozzá még vizet. Amikor a tészta puha, már jó is.
Ne legyen folyós leve, hanem egy krémes bevonatot érjünk el.
Tálaláskor szórjuk meg aprított medvehagymával vagy petrezselyem zölddel.

Jó étvágyat!
- Bejelentkezés
- Regisztráció

