Néha kellenek az ilyen egyszerű és régről jól megszokott ételek is. Ha nincs ötleted, mit főznél vagy éppen gyorsan kell valami, ezzel a recepttel biztosan nem lősz mellé.
Hozzávalók:
- 100 gr növényi sajt ( 2 vastagabb darab )
- rizsliszt
- cirok liszt / köles liszt / csicseriborsó liszt
- gluténmentes kenyérmorzsa
Elkészítés:
A sajtot vágjuk vastagabb szeletekre. A cirok / köles / csicseriborsó lisztet keverjük el annyi vízzel, hogy sűrűbb masszát kapjunk. A sajtot forgassuk először a rizslisztbe, majd a masszába és végül a gluténmentes kenyérmorzsába. Forró kókuszolajon pár perc alatt pirítsuk meg minden oldalát.
A burgonyákat szeljük fel és forró kókuszolajon süssük.
Tartár mártás:
Egy doboz növényi tejfölt keverjünk el sóval, vegetával, őrölt borssal, cukormentes mustárral, tojás- és cukormentes majonézzel.

Jó étvágyat!
- Bejelentkezés
- Regisztráció

