Ennek a receptnek az alap motivációja, hogy már körülbelül egy hónapja tartogattam egy lecsöpögtetett konzerv csicseriborsót egy csatos üvegben. Gombakrémet szerettem volna készíteni és úgy gondoltam végre eljött a borsók ideje is. Elkészítheted a receptet csicseri nélkül is,akkor tényleg gombakrémet kapsz.
Hozzávalók:
- 1 konzerv gomba
- 1 konzerv lecsepegtetett csicseriborsó
- 1 közepes fej lila hagyma
- só
- sómentes vegeta
- majoranna
- őrölt bors
- kókuszolaj
Elkészítés:
A kókuszolajon párold üvegesre a kockára vágott lila hagymát, majd add hozzá a lecsöpögtetett gombát / szeletelt friss gombát és csicseriborsót. Fűszerezd és csak egy nagyon minimális vizet önts alá, hogy le ne égjen. Pár perc alatt el is fog készülni. Ezután botmixerrel pürésítsd és ha szükséges, fűszerezz utána. Hűtőben tárolva több napig eltartható. Ideális bármilyen kenyérre, kétszersültre, zöldségekhez mártogatósnak.


Jó étvágyat!
- Bejelentkezés
- Regisztráció

